R.E.S.C.U.E Resurssienhallinta

     On satamaoperaattoreiden resurssienhallintajärjestelmä. Suomen suurin satamaoperaattori, Steveco, on käyttänyt järjestelmää vuodesta 2005 lähtien. Stevecolla järjestelmä tunnetaan nimellä "RESSU".

 

     Tärkein ominaisuus on se, että kaikki resurssit pysyvät hallinnassa ja ovat uudelleen organisoitavissa helposti ja nopeasti. Lisäksi järjestelmä laskee työtunnit, joita voidaan hyödyntää mm. palkanlaskennassa, laskutuksessa ja kustannuslaskennassa. Kaikkia lisäpalkkausjärjestelmiä tuetaan tarvittaessa. Todellinen työtuntimäärä kertoo, mitä työvuoron aikana todella tehtiin. Järjestelmä tukee myös työryhmien ryhmittelyä/käsittelyä, mikä voi olla hyödyllistä tuotantokykyä tarkasteltaessa.
     Järjestelmä sisältää useita drag-and-drop -toiminnallisuudella varustettuja monitoiminäyttöjä, joista löytyy kaikki mahdolliset raportit esim. erilaiset resurssien yhteenvetoraportit, kuitit, jne.

 

     Käyttäjinä toimivat yleisesti vuoron työnjohtajat. Järjestelmä tarjoaa myös tarvittavan informaation palkanmaksua varten.
     Järjestelmä on skaalautuva asiakkaan tarpeiden ja volyymin mukaan.

OMNIS ISTE
Sed ut perspiciatis  
Omnis iste natus error sit
Sed ut perspiciatis  
Omnis iste natus error sit
Sed ut perspiciatis  
Omnis iste natus error sit